Στην προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, η οποία πρέπει να αλλάξει ώστε να έρθει η 2η θέση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο κακό διάστημα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στην αντίδραση στο τελευταίο ημίωρο τονίζοντας πως μόνο με τον... Παβλένκα καλό δεν θα καταφέρει να πάρει τη 2η θέση.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος δεν θα μετατραπεί η χρονιά του ΠΑΟΚ σε πετυχημένη, ωστόσο, θα δοθεί ένα όραμα ενόψει της επόμενης με την παρουσία στα προκριματικά του Champions League.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Κρίστιανσεν στον Παναθηναϊκό

Σαββίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Στόχος το πρωτάθλημα - Θέλω να βλέπω μια ενωμένη ομάδα»

Το βίντεο με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κοντούρη - Πότε επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.