Στην προβληματική αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, η οποία πρέπει να αλλάξει ώστε να έρθει η 2η θέση αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο κακό διάστημα των «ασπρόμαυρων» κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στην αντίδραση στο τελευταίο ημίωρο τονίζοντας πως μόνο με τον... Παβλένκα καλό δεν θα καταφέρει να πάρει τη 2η θέση.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος δεν θα μετατραπεί η χρονιά του ΠΑΟΚ σε πετυχημένη, ωστόσο, θα δοθεί ένα όραμα ενόψει της επόμενης με την παρουσία στα προκριματικά του Champions League.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Απόρθητη Τούμπα και ιστορικό αήττητο στην έδρα του

Αήττητη πρωταθλήτρια: Η ΑΕΚ «γράφει» 23 σερί και πλησιάζει ιστορικό ρεκόρ

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.