Τη μεγάλη συνεισφορά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού υπερτόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Αντεπίθεση».

Μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη χαρακτήρισε τον Σέρβο ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης και μάλιστα συνέκρινε την φετινή περίπτωση του Ολυμπιακού με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, με αυτή του ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς, σημειώνοντας ότι εκείνο τον Ιανουάριο κατόπιν υπόδειξης του Σέρβου τεχνικού, αποκτήθηκε ο Πρίγιοβιτς από τη Λέγκια με 2 εκατ. ευρώ, τα οποία αποδεικνύονται τελικά λίγα για την προσφορά του.

«Είναι χαρισματικός επιθετικός, έκανε ένα τρομερό τελείωμα και ήταν ο πολυτιμότερος. Ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν αυτός που επέμενε και τον εισηγήθηκε τον Ιανουάριο του 2017. Έχουν αποδειχθεί λίγα τα 2 εκατ. ευρώ που έδωσε τότε ο ΠΑΟΚ στη Λέγκια. Και τότε ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα να σκοράρει, αλλά αυτό τελικά λύθηκε στην πορεία και με τη συνεισφορά του Σέρβου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ενώ αναφέρθηκε και στον Μπίσεσβαρ: «Όπως είπε ο Λουτσέσκου, αν ο Μπίσεσβαρ έπαιζε έτσι κάθε φορά θα έπαιζε Μπαρτσελόνα».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Πόντους Βέρνμπλουμ είπε: «Είναι σοκ η απώλεια του Βέρνμπλουμ, προκύπτει ανάγκη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Θα πάει για 2 – 3 μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, αλλά ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο Λουτσέσκου στο να εντάξει νέο παίκτη στην ομάδα του. Δεν κατάλαβα πώς είναι τόσο δυνατή η ζημιά και κατάφερε να βγει περπατώντας. Έγινε αντιληπτό χωρίς καν μηχάνημα ότι έχει υποστεί αυτόν τον τραυματισμό. Ήταν βέβαιος ο γιατρός του ΠΑΟΚ. Είναι και πολύ σπάνιος τραυματισμός».

Τέλος, για το αν έχει ξεπεράσει την κρίση: «Μόνο υποθέσεις γίνονται σε αυτό το σκέλος. Αυτό που έπαθαν στην Ευρώπη, μάλλον θα τους βγει σε καλό, έχοντας και μόνο ένα ματς την εβδομάδα. Ο Λουτσέσκου χρωστάει και μια απάντηση, λέγοντας ότι ξέρει μόνο εκείνος για ποιο λόγο η ομάδα του δεν μπορούσε να συνεχίσει στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.