Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει αποδειχθεί, λίγο-πολύ, και δεν μιλάμε για τα αποτελέσματα ή τις εμφανίσεις, είναι οι βάσεις που έχει αυτή η ομάδα εδώ και χρόνια. Η φιλοσοφία ενός προπονητή, η ταυτότητα που έχει περάσει στο σύνολο. Είναι πολλά στοιχεία μαζί, τα οποία σε πείθουν ότι δεν είναι κάτι παροδικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Είναι μία εικόνα και η αποτελεσματικότητα που έχει ο ΠΑΟΚ, πως έχει γερές βάσεις και δεν θα χαθεί σε οτιδήποτε θα συμβεί σε μία κακή βραδιά ή συνθήκη. Είναι αρκετά τα στοιχεία, ειδικά τη φετινή σεζόν που έχει πάρει και μεγάλα παιχνίδια σε μεγάλους αντιπάλους, μέσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εντός ή εκτός έδρας. Ακόμα και σήμερα, για την εικόνα που θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ προκαλούν μία σχετική σιγουριά. Το αποτέλεσμα είναι συνδυασμός αρκετών πραγμάτων, οπότε εκεί που στεκόμαστε είναι η εμφάνιση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.