Στα αγωνιστικά προβλήματα που έχουν επηρεάσει την εικόνα του ΠΑΟΚ, που πέταξε βαθμούς (1-1) στη Λάρισα με την ΑΕΛ Novibet αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε λόγο για αλλοιωμένη εικόνα των «ασπρόμαυρων» όσο περνούσε ο χρόνος όσον αφορά την τακτική, τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των παικτών, υπογραμμίζοντας ότι στο φινάλε σκόρπισαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχουν υποψήφια φάσης.

Παράλληλα, για τη ρεβάνς με τη Θέλτα επισήμανε πως ουδέν κακόν αμιγές καλού αν αποκλειστεί από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα κάνει την προσπάθειά του στην Ισπανία για την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ατάκα Έσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το αν η Αργεντινή μπορεί να ξαναφτάσει στην κορυφή του κόσμου

Το... έριξαν στο ποδοβόλεϊ οι παίκτες του ΠΑΟΚ - Πλάνα από την προπόνηση

Οι δικλείδες ασφαλείας του Παναθηναϊκού για τον Κρίστιανσεν και οι ειδικές εξετάσεις

Σαββόπουλος: «Ο Άρης θα το παλέψει όσο μπορεί για την επιστροφή του Μάνου Γκαρθία»

Τσορμπατζόγλου: «Επιβεβαιωμένο από παντού για Τάχα Άλι και ΠΑΟΚ – Δρομολογημένο και του Χατζηδιάκου»

Τσακίρης: «Πολύ μεγάλη η επιτυχία της ΑΕΚ με Γιόβιτς - Δεν νοσταλγεί το Μεξικό ο Πινέδα»

«Καυτός» Γιόβιτς, ορεξάτος Ζούμπκοφ - Πλάνα από την προπόνηση της ΑΕΚ

Πολύ κοντά στον Κρίστιανσεν ο Παναθηναϊκός, βρέθηκε σημείο επαφής με τη Λέστερ!

Αντύπας: «Πολύ κοντά σε Ρόκα και Στάνιτς ο Ολυμπιακός - Δεν προκύπτει κάτι για Άμραμπατ»

Δεσύλλας: «Tα δεδομένα για αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό - Πιθανό το ντεμπούτο του Ντε Φράι με Γκρασχόπερ»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.