Στο μεγάλο ζήτημα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στην εκκίνηση της σεζόν στην αμυντική του λειτουργία αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τα φιλικά βλέπουμε πως ο ΠΑΟΚ δέχεται πολλές φάσεις και μετρά ήδη δέκα γκολ παθητικό σε πέντε επίσημα ματς. Με την μπάλα στα πόδια η ομάδα βγάζει το καλό της πρόσωπο, αλλά όταν τη χάνει πίσω υπάρχει μια τρικυμία. Η ομάδα είναι ανοργάνωτη και έχει κακές αντιδράσεις. Ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε να βάλει εύκολα τέσσερα γκολ στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου λέει ότι ξαναχτίζει την ομάδα από την αρχή, θεωρεί πως οι 2-3 αλλαγές στον κορμό είναι για εκείνον πολλές», ανέφερε.

Όσο για το πρώτο ματς των playoffs του Europa League με την Σάμροκ Ρόβερς είπε: «Η Σάμροκ έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της, αλλά δεν είναι Μάλμε. Αλλά και ο Πανσερραϊκός δεν ήταν Μάλμε. Να δούμε πώς θα περιοριστεί το πρόβλημα στην άμυνα στα προκριματικά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Ταρέμι και Ελ Κααμπί κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ατρόμητος για επιστροφή Τσιλούλη στην αγωνιστική δράση: «Σωτήρη, καλώς ήρθες!»

Τα γκολ των Γκαρέ-Βέρμπιτς και τα τέσσερα δοκάρια: Τα highlights της ισοπαλίας του Λεβαδειακού με τον Άρη

Μπράτσος: «Δείξαμε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά το γκολ - Αν είχαμε λίγο πιο καθαρή σκέψη στην τελική πάσα...»

Οι εντυπωσιακές κεφαλιές από Λάμπρου και Φούντα και το... ροντέο: Τα highlights του Βόλος - ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: «Σημαντικό ότι κρατάμε τον Άρη μακριά»

Κόντης: «Στο απευθείας φάουλ του Φούντα έχει περάσει τη γραμμή η μπάλα - Σαν να μην παίχτηκε το παιχνίδι»

Γρηγορίου: «Είχαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν θα τις θυμάται κανένας - Μνημειώδης η αναποτελεσματικότητά μας»

Ποντένσε στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Κάντε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείτε»

Η βαθμολογία των playoffs 5-8: Διατήρησε το προβάδισμά του ο Λεβαδειακός, αναλλοίωτη η κατάσταση

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.