Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ στην Τούμπα, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Αρχικά αναφέρθηκε στη σημαντική επιτυχία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου, η οποία προκρίθηκε επί της Φερεντσβάρος στο Champions League. Παράλληλα, επισήμανε ότι οι «ασπρόμαυρες» καλούνται να περάσουν ακόμη πέντε γύρους, προκειμένου να φτάσουν στη League Phase της διοργάνωσης.
Στη συνέχεια στάθηκε στις μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ και ειδικότερα στην περίπτωση του 22χρονου Σκωτσέζου επιθετικού Ρόμπι Ούρε. Όπως ανέφερε, αποτελεί την άλλη βασική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, πέρα από τον Χοσέλου, ο οποίος βρίσκεται εδώ και περίπου έναν μήνα στη λίστα του συλλόγου.
Ο Ρόμπι Ούρε φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε βασικό στόχο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. Πρόκειται, πάντως, για μία δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχουν δεδομένα που δυσκολεύουν την προσπάθεια απόκτησής του.
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς έχουν εντοπίσει ποδοσφαιριστή ανάλογης ηλικίας για τη θέση «6». Ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν ταχυδυναμικό μέσο, ο οποίος θα μπορεί να καλύψει το κενό του Μεϊτέ, που παραμένει εκτός δράσης λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε. Αυτή την περίοδο, η απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αμυντικού χαφ αποτελεί τη βασική μεταγραφική προτεραιότητα.
Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, καθώς αναμένεται ένα ξεχωριστό βίντεο για την παρουσίασή του. Έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά δεν βρίσκεται ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να έχει ρόλο στη ρεβάνς του Βελγίου. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, οι δύο τελευταίες κινήσεις, του Λουσέ και του Γιαννούλη, είναι οι πιο ξεχωριστές μεταγραφές του ΠΑΟΚ.
Για την αποψινή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τη χαρακτήρισε ως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του καλοκαιριού και ένα από τα πιο κρίσιμα της σεζόν. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Αλέσιο Λίσι έχει σταθεί ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκινά καλά τα παιχνίδια του και συνήθως ανεβάζει την απόδοσή του μετά το cooling break.