Αφού μίλησε για το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της προετοιμασίας του στην Αυστρία, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν παραχωρείται ο Αντόνιο Τσόλακ.

«Ζήσαμε την πιο δύσκολη στιγμή στη φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον γιατρό να κάνει φοβερό σπριντ, καθώς χτύπησε στα πλευρά ο Ολιβέιρα. Μαζεύτηκαν όλοι από πάνω του. Έχω ακόμα την εικόνα του γιατρού να τρέχει. Εκεί που ήταν όλοι ήρεμοι. Έφαγε μία αγκωνιά από τον Κοτάρσκι ο Ολιβέιρα, ο οποίος έφυγε όρθιος από το πρόγραμμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αγωνία, μετά την απόφαση να μην παραχωρηθεί ο Τσόλακ, αφού υπάρχουν μόνο δύο παίκτες αυτή τη στιγμή. Αν πάθει κάτι ο ένας ή αργήσει ο αντικαταστάτης, θα υπάρξει πρόβλημα. Ό,τι και αν λέγεται ή να γράφεται, δεν ισχύει κάτι.

Έτσι όπως πορεύεται ο ΠΑΟΚ, έχει αριθμητικά πολλούς παίκτες, και είναι καλυμμένος σε πολλές θέσεις. Ποιοτικό ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος. Προχωράει όπως είναι…
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.