Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δήμητρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στάθηκε στα μεταγραφικά, αναφέροντας ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν μέσα στην εβδομάδα να προσθέσουν άλλους 3-4 παίκτες στο ρόστερ, ώστε να τους έχουν διαθέσιμους στην επόμενη φάση.

Οι συζητήσεις για τον Γιαννούλη βρίσκονται σε καλύτερο σημείο, έχει γίνει πρόταση για το «8άρι» που προέρχεται από ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος, ενώ στην επίθεση ο Λίσι έχει πλέον καταλήξει στον παίκτη που θέλει. Για το άκρο της άμυνας, πίσω από τον Κένι, έχει επίσης βρεθεί ο στόχος.

Γενικότερα, ανέφερε ότι αναμένονται σύντομα εξελίξεις στα μεταγραφικά, ενώ θα υπάρξουν νέα και για το γήπεδο, με την ΠΑΕ να ετοιμάζει σημαντικές ανακοινώσεις.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλήρη ρήξη τένοντα ο Ουναΐ: Χειρουργείται και επανέρχεται στα playoffs

Σαββόπουλος: «Έχει πολύ καλά πρώτα 45λεπτα ο Άρης - Δεν εκτιμώ ότι θα δούμε μεγάλο ροτέισον»

Αθανασίου: «Φυσικά και ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη - Τα εξαιρετικά στατιστικά του Ντέσερς»

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.