Παρά το γεγονός ότι η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου αργεί ακόμα, ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεχωρίσει μία περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας του γραμμής, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Πρόκειται για τον 25χρονο κεντρικό χαφ, Μπερνάρντ Μενσά, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ, ωστόσο κατά το παρελθόν έχει περάσει από Χετάφε, Γκιμαράες, Κασίμπασα και Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία το 2015 τον αγόρασε από την ομάδα της Πορτογαλίας αντί 6 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή με την Καϊσέρισπορ έχει ισχύ μέχρι το 2022, άρα η περίπτωσή του αυτομάτως γίνεται πολύ δύσκολη, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ελπίζουν σε δύο συνθήκες.

Η πρώτη αφορά τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Κασίμπασα, καθώς οι Τούρκοι χρωστούν ακόμα χρήματα από τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε και η δεύτερη έχει να κάνει με τη βαθμολογική θέση του Τούρκων, καθώς κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό κι αυτό ενδεχομένως να λειτουργήσει υπέρ της αποχώρησης του Γκανέζου χαφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.