Στο αποψινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Super League 1, σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην ψυχολογική ώθηση που πήρε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το μεγάλο διπλό στην Κοπεγχάγη για το Conference League, αλλά και στις δύο ομοιότητες που υπάρχουν στα δύο αυτά παιχνίδια.

«Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση. Το μεγάλο "όπλο" του ΠΑΟΚ είναι η ψυχολογία που πήρε με τη νίκη στην Κοπεγχάγη. Με αυτόν τον αέρα πηγαίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τακτικά έχει κάποιες ομοιοτητες το αποψινό παιχνίδι με εκείνο της Πέμπτης. Ο Ολυμπιακός είναι λίγο απρόσεκτος στην άμυνα όπως η Κοπεγχάγη. Επιπλέον, και ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σηκώσει την μπάλα ψηλά, λόγω και της αδυναμίας του ΠΑΟΚ στο ψηλό παιχνίδι. Τα αμυντικά στημένα είναι το «Α και το Ω» απόψε για τον ΠΑΟΚ. Είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες κρίνονται οι αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τρεις αλλαγές σε σχέση με το ματς στη Δανία, καθώς οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Ελ Καντουρί εκτιμά πως θα ξεκινήσουν βασικοί, καθώς είναι παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρίες από ντέρμπι.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.