Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριανή για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τελευταία φορά ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν σήμερα στην Καισαριανή, πριν από 20 χρόνια απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, είχε τραυματιστεί ένας βοηθός από μία καρέκλα που έριξε κάποιος και σήμερα αντιμετωπίζει την Κηφισιά, σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο. Δεν υπολογίζει τον Ζίβκοβιτς και τον Τάισον ο Λουτσέσκου, ο οποίος αφήνει εκτός του Κουλιεράκη. Τους πάει μία-μία με τον Μιχαηλίδη, ακόμα και σε αποστολές», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και στάθηκε στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

«Ο ΠΑΟΚ πάει για τη νίκη, να επιβεβαιώσει πως είναι σε καλή κατάσταση και να δείξει πως δεν επηρεάζεται από τις απουσίες. Η Κηφισιά παρουσιάζεται αρκετά επιθετική, όμως στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν καλά το 2023 και να φύγουν 4-5 μέρες για τις χειμερινές τους διακοπές», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Πιρόλα, αλλά χωρίς Ταρέμι και Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Τσακίρης: «Η ευκαιρία της ΑΕΚ, ο ταιριαστός Κοϊτά και το σημείο-κλειδί το ντέρμπι»

Νικολακόπουλος: «Λέει πολλά ότι ο Ολυμπιακός έχει 15 θλάσεις στο Champions League και καμία στο πρωτάθλημα»

Δημάτος: «Η κατάσταση με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τις ελληνικές ομάδες τη σεζόν 2026/27»

Χωρίς Τετέι με ΑΕΛ Novibet και Καλάμπρια με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Αθανασίου: «Πρέπει να κάνει ένα σερί νικών ο Παναθηναϊκός, αν όχι τώρα, πότε;»

Βολιάκο: «Στην Τούμπα δυσκολεύεσαι να ακούσεις ακόμη και τους συμπαίκτες σου»

Εξασφάλισε επιπλέον εισιτήρια με Λεβαδειακό ο Ολυμπιακός, ανοίγουν άλλες δύο θύρες

Κετσετζόγλου: «Οι σίγουροι Κοϊτά-Γκατσίνοβιτς και τα δύο σενάρια για την 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα»

Τσορμπατζόγλου: «Πολύ μεγάλο και κομβικό για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με την ΑΕΚ - Έχει λύσεις για το ''10'' ο Λουτσέσκου»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.