Ως μια αρκετά δύσκολη ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή χαρακτήρισε τον Ερυθρό Αστέρα ο Τσους Ματέο σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με βάση τα πλεονεκτήματα του, επειδή έχει αγωνιστεί πολύ καλά σε αυτούς τους πρώτους γύρους και είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Έχουν πολύ καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή, μια psysical ομάδα που αμύνεται πολύ καλά και σκοράρει, οπότε περιμένουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας το Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ

Λεσόρ: «Θα ήθελα να επιστρέψω δύο μήνες πριν - Δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Χωρίς Τζέιμς, αλλά με Οκόμπο και με 9 παίκτες διαθέσιμους η Μονακό κόντρα στην Εφές

Αταμάν:«Στο Βελιγράδι 20.000 άνθρωποι φώναζαν ''Ολυμπιακός'', τώρα είναι η σειρά μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Ζέρβας: «Σοβαρός για το ένα απ’ τα τρία βήματα ο Ολυμπιακός - Σαν να έχει τραβήξει την… πρίζα η Μπασκόνια»

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας

Ολυμπιακός-Μπασκόνια: Για ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς το πλεονέκτημα της έδρας οι «ερυθρόλευκοι»

Ευρωλίγκα: Κρίσιμα παιχνίδια σε Βαλένθια, Σόφια και Μόναχο

Πετρίδης: «Ο Χολμς, η 12άδα του Αταμάν με τον Ερυθρό Αστέρα και το θέμα των ψηλών»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στοιχειωδώς σοβαρός απέναντι στην Μπασκόνια»