Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς στη Μόσχα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημήτρη Ιτούδη, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, για τη VTB League.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πάρει άδεια από τις 8/2 και βρίσκεται στις ΗΠΑ, για ένα προσωπικό του θέμα, με τον Έλληνα προπονητή να αναφέρει πως ο παίκτης αναμένεται πίσω στη ρωσική πρωτεύουσα στις 17 Φεβρουαρίου.

Αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η επόμενη υποχρέωση της «ομάδας του στρατού» στην Ευρωλίγκα είναι αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, που είναι προγραμματισμένη για τις 25 του μήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ήττα χωρίς κόστος για τον ΠΑΟΚ από την Μπιλμπάο, σφραγίστηκε ο «εμφύλιος» με Περιστέρι Betsson στα προημιτελικά!

Μαγικό Περιστέρι Betsson, άλωσε την Τουρκία, τερμάτισε πρώτο και περιμένει… ΠΑΟΚ στα προημιτελικά!

Ψήνεται… δυναμική επιστροφή της Ρώμης στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με επενδύσεις Ντόντσιτς και Νοβίτσκι!

Η Πέτκιμσπορ γέμισε το γήπεδο με τουρκικές σημαίες πριν το ματς με το Περιστέρι

Ψάχνει το θαύμα του +22 και την πρωτιά με Πετκίμσπορ το Περιστέρι

ΠΑΟΚ-Μπιλμπάο: Για το «θαύμα» της ανατροπής και την πρωτιά του ομίλου οι Θεσσαλονικείς

«Καμπάνα» δυο μηνών στον Γιανάι

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μονακό ο Μίροτιτς, η Ιαπωνία ή το BCL οι επιλογές του τώρα»

Γιάναϊ: «Δεν έχει υπογράψει ακόμα ο Χέις-Ντέιβις, εξετάζει πολλές προτάσεις και ελπίζουμε ότι θα δεχτεί τη δική μας»

«Υπογράφει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις - Καθοριστικός παράγοντας του deal ο Ιτούδης»