Τον… αποκλεισμό με τα μάτια της είδε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Η Νίζνι Νόβγκοροντ ζόρισε πολύ την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία δείχνοντας ψυχραιμία στο τέλος νίκησε 79-75 και με 2-1 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της VTB League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Όλα τα… λεφτά στο ματς ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, καθώς η «ομάδα του στρατού» έσφιξε πολύ αμυντικά και κατάφερε να κάνει επιμέρους σκορ 19-12.

Εκτός για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Χίλιαρντ, ενώ κορυφαίος ήταν ο Χάκετ με 22 πόντους, με τον Σενγκέλια να είχε 12π., τον Κλάιμπερν 11π. και τον Φόιγκτμαν 10π.

Από την ομάδα του Νόβγκοροντ, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κομόλοφ με 22 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 43-41, 60-63, 79-75

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»