Η Ευρωλίγκα έχει ανακοινώσει το πλάνο, με το οποίο θα μπορεί να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, έχοντας παράλληλα ορίσει την 24η Μαΐου ως την τελική προθεσμία, για να πάρει το «ΟΚ» από τις αρμόδιες αρχές και να προχωρήσει στην υλοποίησή του.

Μία από τις πιο σημαντικές παραμέτρους του πλάνου είναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων σε μία πόλη. Την Κυριακή (3/5), ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, άνοιξε τις… πόρτες της χώρας του, λέγοντας πως θα επιθυμούσε να φιλοξενήσει τη διοργάνωση, ενώ με θετικό… μάτι κοιτάζει αυτό το ενδεχόμενο, από την πλευρά της Ελλάδας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όπως δήλωσε στην τηλεδιάσκεψη που συμμετείχε τη Δευτέρα (4/5).

Η ιστοσελίδα «nova.rs», λοιπόν, το έψαξε λίγο παραπάνω το… θέμα, μπαίνοντας ουσιαστικά στην ουσία του πράγματος, που είναι φυσικά το οικονομικό. Προφανώς και όταν γίνεται κουβέντα για 25μελης αποστολές ομάδων (σ.σ. 16 συμμετέχουν στη διοργάνωσης), πρόκειται για ένα τεράστιο κόστος.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η πόλη που επιλεγεί να φιλοξενήσει όλο αυτό το εγχείρημα δεν αναμένεται να επιβαρυνθεί, καθώς αποκλειστικά Ευρωλίγκα θα καλύψει όλο το κόστος της διοργανώσεις, που αφορά από τη διαμονή των αποστολών των ομάδων, των διαιτητών, μέχρι και των αξιωματούχων της.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»

Μπαρτζώκας για αντικατάσταση Μοντέρο: «Θα κοιτάξουμε την αγορά, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε έναν πλέι μέικερ»