Απέφυγε τα χειρότερα ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο 24χρονος γκαρντ της ΑΕΚ είχε χτυπήσει στο πόδι στην προπόνηση της Τρίτης και υπήρχαν φόβοι για κάταγμα ή ράγισμα.

Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως δεν έχει πειραχθεί το οστό, ωστόσο εκκρεμεί η μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Εκτιμάται πως τελικά θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως χάνει τους αγώνες με Κολοσσό Ρόδου (εντός) και Άρη (εκτός).

Στο διάστημα της απουσίας το κενό θα κληθούν να καλύψουν οι Τόμας Ντελινινκάιτις και Στέφαν Νίκολιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!

TAGS: A.E.K.