Με αρκετά προβλήματα θα παραταχτεί ο Εργοτέλης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη, μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο αφού έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά, όμως θέλουν μια καλή εμφάνιση κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» στο Παγκρήτιο.

Στην τελευταία προπόνηση των Κρητικών δεν συμμετείχαν οι ι Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Μπουρσέλης και Καλέ, με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Αναλυτικά: Σαράνοφ, Δερμιτζάκη, Ρέντζα, Γιοβάνοβιτς, Λουβιόν, Γκορκς, Πίτσο, Λυκογιάννη, Λεονάρντο, Χαντί, Μπόε – Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρη, Μπρούνο, Γιουσούφ, Χουλά, Ολαϊτάν και Τζίλας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Λίσι έδειξε στους παίκτες του ΠΑΟΚ το ταλέντο του στο ποδοβόλεϊ

Ανέβασε τον Ζουγλή ο Ιμανόλ, βαριά θλάση ο Κουτσογούλας!

Τσανάκας: «Προπονητικός ο ρόλος του Φουστέρ - Από εβδομάδα Σα και Μπέιλι»

Σάλιακας: «Δύσκολη απόφαση, αλλά σωστό να επιστρέψω σε Ελλάδα και Ολυμπιακό - Η γέννηση του παιδιού μου έπαιξε ρόλο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα επεκτείνει τα συμβόλαια των Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδη και Τσιφτσή μέσα στο 2026»

Τσακίρης: «Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στη Φιλαδέλφεια, που σχεδόν πάντα είναι γεμάτη»

Δεσύλλας: «Ανεβάζει ρυθμούς ο Κρίστιανσεν - Ο Παναθηναϊκός ήθελε πιο βολικές ώρες για φιλάθλους και οικογένειες»

Παίκτης του μήνα στο πρωτάθλημα ο Γιόβιτς

Τσακίρης: «Προσπαθεί για έξτρα εισιτήρια με Σίτι η ΑΕΚ - Τα 2/4 πρωταθλήματα δείχνουν τι σημαίνει Φιλαδέλφεια»

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού με combo πακέτα για Μπόρατς και Asteras AKTOR