Το σίριαλ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ έληξε με τον καλύτερο τρόπο. Ο διεθνής μπακ επέστρεψε στην Ελλάδα και από εδώ και πέρα θα φορά τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και θέλει να το κάνει το συντομότερο δυνατό, αρχής γενομένης από το ματς με τη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα στα «ΣΠΟΡ του Βορρά»:

Για το αναμενόμενο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:
«Εγώ είμαι πανέτοιμος για το Σάββατο και το ντεμπούτο μου με τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι κουρασμένος από τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό εξάλλου και ήρθα και είμαι στην διάθεση του προπονητή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου οποτεδήποτε κι αν μου το ζητήσει».

Για το σίριαλ που προηγήθηκε της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι αλήθεια αλλά που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι είναι μία μεταγραφή που την ήθελα και έγινε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και εύχομαι όλα να πάνε καλά στη χρονιά που έχει ξεκινήσει. Κι εγώ θέλω επίσης να ξεκινήσω καλά».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Πρόκειται για ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει από όλους να διαφυλαχθεί».

Για την προσδοκία του κόσμου του ΠΑΟΚ για ένα τίτλο: «Το καταλαβαίνω. Για αυτό και θα κοιτάξουμε να του προσφέρουμε όχι με λόγια αλλά με έργα και νίκες μέσα στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους και τους δύο φετινούς τίτλους με σκληρή καθημερινή δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Να πρωταγωνιστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη όπου και εκεί έχουμε βλέψεις και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου μας για το καλύτερο».

Για τη νίκη επί της Λετονίας και το διπλό της Βοσνίας: «Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά συνεχίζουμε και όπου μας βγάλει. Πλέον δεν είναι στο χέρι μας. θα κάνουμε ό,τι πρέπει και από εκεί και πέρα ή θα είμαστε τυχεροί και θα περάσουμε απευθείας ή θα πάμε στα μπαράζ. Εχουμε σφραγίσει τη δεύτερη θέση κι ευελπιστούμε σε μία γκέλα της Βοσνίας που θα μας στείλει ως πρώτους του ομίλου μας στη Βραζιλία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.