Από το βράδυ της Δευτέρας, στην Ιταλία πίνουν... νερό στο όνομα του Ματία Τζακάνι, καθώς με το εκπληκτικό του τέρμα στο 90+8' κόντρα στην Κροατία, χάρισε στην «σκουάντρα ατζούρα» την πρόκριση στους «16» του Euro 2024.

Με το όνομα του 29χρονου εξτρέμ της Λάτσιο να κάνει τον γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες, δεν άργησε να έρθει στην επιφάνεια και μια παλιά ιστορία, ενός ερωτικού τριγώνου στην οποία εμπλέχθηκε τόσο ο ίδιος, όσο και ο συμπατριώτης του, Νικολό Τζανιόλο!


Συγκεκριμένα, ο Τζακάνι είναι παντρεμένος από τον περασμένο Ιούλιο με την Ιταλίδα μοντέλο και influencer, Κιάρα Νάστι, έχοντας αποκτήσει και ένα παιδάκι μαζί το 2022. Οι δυο τους ξεκίνησαν την σχέση τους τον Απρίλιο του 2021, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Νάστι με τον Τζανιόλο!


Μάλιστα, τα τότε δημοσιεύματα, ανέφεραν πως υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές κατά την κοινή τους παρουσία στην εθνική Ιταλίας, η οποία λίγο έλειψε να «τινάξει» στον αέρα την ομάδα! Με τον καιρό ωστόσο, οι σχέσεις των δύο παικτών αποκαταστάθηκαν, βάζοντας το καλό της ομάδας πάνω από τις προσωπικές υποθέσεις του, παίζοντας μάλιστα και μαζί σε ένα παιχνίδι των προκριματικών του Euro. Πάντως, ο χαφ της Άστον Βίλα έμεινε εκτός κλήσεων του Λουτσιάνο Σπαλέτι και ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.













ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πήρε το πτυχίο της στην αγγλική Φιλολογία και απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά

Μπεκατώρου- Κωνσταντάρας: Reunion travel στη Λισαβόνα με κάτι από Ιωάννινα και αφιέρωση στην Τσαγκρινού!

Μαρίλια Μητρούση: Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαζωνάκη που άλλαξε τη ζωή της

Ιωάννα Τούνη: Τα hate messages για την εμφάνισή της στις Κάννες ήταν χειρότερα απ’ όσο φαντάζεσαι και τα ανέβασε όλα

Αλεξάνδρου: Δήλωσε ότι είναι ερωτευμένος «μόνο με την ομάδα» του αλλά ανέβασε φωτογραφίες από το γήπεδο με τη Ρία

Αποστόλης Τότσικας: Η... δραματική αναπαράσταση του πώς νιώθει ένας γονιός όταν τελειώνει το ΣΚ

Η στιγμή που ο six-pack Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλεσε «γεροπιασμένους κυρίους» τους Iron Maiden

Καινούργιου-Κουτσουμπής: Η τούρτα, το θαλασσινό πάρτι και η πιο τρυφερή φωτό για τα χρόνια πολλά

Γωγώ Μαστροκώστα: Έζησε με ένταση, αγάπησε δυνατά, φοβήθηκε ανθρώπινα και πάλεψε με αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος

Μπρεάζου- Αμούτζας: Έγιναν νονοί μαζί κι η Τάνια έπιασε και την ανθοδέσμη του γάμου