Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να νίκησε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά η εμφάνιση των «πράσινων» θορύβησε τους παίκτες του Έτορε Μεσίνα, που μάλλον δεν περίμεναν τόσο δύσκολη επικράτηση.

«Πρέπει να παραδεχτούμε τον Παναθηναϊκό. Παίζει καταπληκτική άμυνα, δεν ήταν εύκολο να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα, προστάτεψαν καλά τη ρακέτα τους και ήταν πιεστικοί ακόμη και μακριά από το καλάθι. Τους βγάζω το καπέλο», δήλωσε ο Άαρον Τζάκσον.

«Θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να παίξουμε καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πίεση. Ελπίζω αν καταφέρουμε να πάρουμε το δεύτερο ματς τα πράγματα να απλοποιηθούν για μας», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το νέο του λουκ, με το μούσι, είπε χαριτολογώντας: «Δεν θα ξυριστώ μέχρι να χάσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Καλπάζει για το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, δεν αξιοποιεί τα όπλα του ο Παναθηναϊκός»: Το σχόλιο των Ζέρβα και Ρομπόλη

Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε βίντεο με τη στιγμή που κατεβαίνει το λάβαρο του Μποντιρόγκα!

Αταμάν: «Άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός, εμείς αθλιοι στο πρώτο ημίχρονο-Πιστεύουμε ακόμη στο Final 4»

Πετρίδης: «Συχνό φαινόμενο να μπαίνει νωχελικά ο Παναθηναϊκός - Παγκόσμια πρωτοτυπία τα πέντε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο»

Φοβερή Παρί, διέλυσε την Μπασκόνια στην Ισπανία!

Λακωνικός Αταμάν: «Ο Ντόρσεϊ μας πλήγωσε στο κρίσιμο σημείο»

Μιλουτίνοφ: «Όσοι έπαιξαν βγήκαν μπροστά, είμαι ευγνώμων για την ομάδα που έχουμε»

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»: Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζήτησε την Ευρωλίγκα μετά τη νίκη στο ντέρμπι!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε ομαδικό πνεύμα, δεν γινόταν χωρίς άμυνα - Εκτιμώ πολύ που κερδίσαμε αυτό το ματς»

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της regular season