Ο Τζαμπάρι Πάρκερ γνωρίζει καλά πως θα χρειαστεί μια πολύ καλή εμφάνιση από την Παρτίζαν την Τετάρτη στο Telekom Center Athens (21:15) αν θέλει να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

«Αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό στην Αυστραλία πριν την έναρξη της σεζόν. Πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο και να ανεβάσουμε τα επίπεδα ενέργειάς μας. Τους γνωρίζουμε ήδη, σε αντίθεση με τις ομάδες που παίξαμε εναντίον τους στο παρελθόν, και νομίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει ενόψει αυτού του αγώνα», τόνισε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, μετά την επιστροφή του με 28 πόντους απέναντι στην Στουντέτσκι, είπε: «Νιώθω εξαιρετικά, είμαι πλέον στο 100%. Πρέπει να χτίσω πάνω στην εμφάνισή μου απέναντι στη Στουντέτσκι και να μην επαναπαυτώ. Πάντα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει εν όψει Παναθηναϊκού. Είμαι ωραίο που ο κόσμος με χειροκρότησε και το εκτιμώ. Δεν έχει σημασία όμως αυτό, πρέπει και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιχμές Ομπράντοβιτς μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου: «Αποτύχαμε να προσαρμοστούμε στα κριτήρια της διαιτησίας...»

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο μας, δεν εγκαταλείπουμε τη μάχη»: Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον κόσμο του

Ευρωλίγκα: MVP της 15ης αγωνιστικής οι Κλάιμπερν και Γουόκερ

Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου ο Καρλίκ Τζόουνς

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, αποτύχαμε τελείως στο πλάνο μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα

Ντόρσεϊ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν πολύ σοφτ - Δεν πρέπει να πανικοβληθούμε» - Τι είπε για Μόντε Μόρις

Ντόρσεϊ: «Δεν ήμασταν καλά πνευματικά, έκανα πολλά λάθη και το παίρνω πάνω μου»

«Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να διακριθείς στην Ευρωλίγκα»: Το σχόλιο Ζέρβα μετά την ήττα από του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη

Πασκουάλ: «Μετρά το ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»