Ιδιαίτερη ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρμάνι Μιλάνο, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην συμπαίκτη του στην ιταλική ομάδα - και νυν στην εθνική Ιταλίας - Ντάνιελ Χάκετ.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ δήλωσε στο sportfm.gr χαρούμενος για τον συμπατριώτη του, που έχει βρει χρόνο συμμετοχής και θέση στο ρόστερ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο παίκτης των πρωταθλητών Ιταλίας αναφέρθηκε στην πρώτη ήττα που δέχθηκε η ομάδα του και αποκάλυψε για ποιο λόγο είναι συναρπαστική η νέα μορφή της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε στις Μαρία Νικολουδάκη και Κάτια Πετροπούλου

Για την ήττα της Αρμάνι από τον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, ενάντια σε μια πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Όπως γνωρίζετε, η Ευρωλίγκα είναι τελείως διαφορετική φέτος. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν για όλους. Δεν έχεις την πολυτέλεια να σκέφτεσαι πολύ. Έχουμε πάλι ματς σε δύο μέρες. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε ό,τι λάθος κάναμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα επηρεάσει το παιχνίδι της Αρμάνι η νέα μορφή της Ευρωλίγκας: «Δεν νομίζω. Σίγουρα, θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά είναι συναρπαστικό να παίζεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες που υπάρχουν. Οπότε, εμείς θα κοιτάξουμε πως να κάνουμε μια σπουδαία πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα».

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας, και πρώην στην Αρμάνι, Ντάνιελ Χάκετ: «Έκανε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πόσο καλός παίκτης είναι! Είμαι χαρούμενος που έχει βρει τη θέση του και αγωνίζεται σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Του αξίζει»!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube