Αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ο Μάικ Τζέιμς έχει αναφερθεί στις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ δεν έχει διστάσει να αποκαλύψει πως είναι υποστηρικτής της Γιουβέντους.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην σχολιάσει την κλήρωση των οκτώ του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία έφερε για αντίπαλο της «Γηραιάς Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, την Μπαρτσελόνα.

«Δεν ήθελα να παίξουμε με τη Μπαρτσελόνα. Καλύτερα να είχαμε κληρωθεί με τη Μονακό ή τη Λέστερ. Όμως ας ετοιμαστούμε» έγραψε ο Τζέιμς.

Δείτε την ανάρτηση του Αμερικάνου γκαρντ


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα έπρεπε να προστατεύονται οι ιδιοκτήτες όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα;»

Αταμάν: «Παίξαμε απαίσια, διαφορετικό το κίνητρο σε αυτά τα ματς - Μέσα για Final 8 ο Χέιζ-Ντέιβις, μετά και ο Λεσόρ»!

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την ήττα από τον Κολοσσό: «Τι αμαρτίες πληρώνω;»

Λυκογιάννης: «Πάντα έφτανες στην πηγή και δεν έπινες νερό, αξίζουν το credit για τη διαχείριση τα παιδιά»

Ο καταιγισμός τριπόντων και το σοκ στο «T-Center»: Τα highlights της τεράστιας νίκης του Κολοσσού επί του Παναθηναϊκού!

Σκασμένος ο Αταμάν, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια μετά το μεγάλο κάζο του Παναθηναϊκού

Βαθμολογία GBL: Τεράστια ανάσα για Κολοσσό μετά την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού - Τρίτη ήττα για τους «πράσινους»

Η έκπληξη της δεκαετίας στο ελληνικό μπάσκετ, ο Κολοσσός σόκαρε τον Παναθηναϊκό στο «T-Center» με 100άρα!

Γουόκαπ: «Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου»

Παναθηναϊκός: Απηύδησε ο Αταμάν και επιστράτευσε τον Γκραντ στα τέλη της 3ης περιόδου!