Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση της νέας σεζόν στη Euroleague έχει πλέον μπει στην τελική της ευθεία αφού οι 20 ομάδες ετοιμάζονται να πατήσουν παρκέ σε μια εβδομάδα με διπλή αγωνιστική.

Ανάμεσά τους και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, που είχε την καθιερωμένη Media Day, με τους παίκτες και τον Έλληνα coach να κάνουν τις πρώτες τους, επίσημες δηλώσεις, ενόψει του πρώτου τζάμπολ.

Ο αρχηγός της «Roca Team», Mάικ Τζέιμς, κλήθηκε μάλιστα μέσω του επίσημου λογαριασμού της διοργάνωσης στο Tik Tok, να κάνει την πρόβλεψή του για την τελική κατάταξη των ομάδων στη regular season!

Σε αυτή ο Τζέιμς «βλέπει» πρώτο τον Παναθηναϊκό, ενώ τοποθέτησε τον Ολυμπιακό στην 4η θέση η οποία σαφώς και δίνει πλεονέκτημα έδρας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός των «προνομιακών», θέσεων την ομάδα του, τη Μονακό, αφού την τοποθέτησε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»