Με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς που σημείωσε 29 πόντους, η Μονακό πέρασε από το ΟΑΚΑ επικρατώντας 91-83 του Παναθηναϊκού για την 24η στροφή της Ευρωλίγκας.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο 31χρονος γκαρντ των Μονεγάσκων στάθηκε στο καλό εκτελεστικό του βράδυ, τονίζοντας πως τα σουτ που πέτυχε στην αρχή του αγώνα του έδωσαν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

«Έβαλα μερικά σουτ νωρίς. Αυτό μου έδωσε κάποια αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές νιώθεις την μπάλα πιο ωραία στα χέρια σου και κάθε φορά που σούταρα, ένιωθα καλά. Το τελευταίο μου παιχνίδι στην Euroleague ήταν απαίσιο και δεν ήθελα να παίξω άσχημα δύο φορές στη σειρά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ