Υπολογίσιμο αντίπαλο για την πρόκριση στη συνέχεια του Ευρωπαϊκού χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Έντιν Τζέκο, μετά την κλήρωση που έφερε της Βοσνία στον όμιλο της «γαλανόλευκης».

«Βρεθήκαμε σε ένα όμιλο που μπορεί να κριθεί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί στα χαρτιά, αλλά παίζουμε ξανά με την Ελλάδα, που, φυσικά, δεν μπορούμε να μην τους υπολογίσουμε για την πρόκριση. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα, όπως κάνουμε μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των Βόσνιων.

Από τη μεριά του, ο βοηθός προπονητή Γκόρνταν Κίπριτς σχολίασε: «Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση πριν την κλήρωση. Τώρα που μάθαμε τους αντιπάλους, μπορούμε να πούμε πως θα μπορούσε να ήταν καλύτερα και χειρότερα. Οι φιλοδοξίες μας είναι να προκριθούμε στο Ευρωπαϊκό. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον όμιλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας