Έτοιμος να διευρύνει κι άλλο το νικηφόρο σερί που τρέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ο Άρης, ενόψει του ματς με την Κύμη, σύμφωνα με τον Μάικλ Τζένκινς.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάικλ Τζένκινς στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
«Γεια σε όλους σας!
Ήταν μια καλή εβδομάδα. Μετά από κάποιες ήττες, πετύχαμε δύο νίκες μία στην Ελλάδα και μια στο Champions League και ξαναμπήκαμε σε τροχιά.
Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά παρά τις απουσίες, πρώτα στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό και μετά με τους Helios Suns. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Κύμη. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη.
Όσον αφορά σε εμένα προσωπικά δεν έκανα τίποτα το ξεχωριστό αυτές τις μέρες. Αν και το γεγονός και μόνο ότι δεν είχαμε ταξίδια, ήταν κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο! Ένιωσα καλά που έμεινα στο σπίτι για δύο σερί εβδομάδες, χωρίς ταξίδια, αεροπλάνα… Θα ταξιδεύουμε την επόμενη εβδομάδα, οπότε προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ.
Ξεκουραστήκαμε αρκετά και ελπίζω ότι το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη και θα απολαύσουμε το διήμερο»!