Ο αρχηγός των «ρεντς» υπογράμμισε πως ακόμα απομένουν 4 τελικοί και προσπάθησε να προσγειώσει όσους βρίσκονται μέσα στην ομάδα, αλλά και γύρω απ’ αυτήν.

«Νομίζω πως δείξαμε σήμερα, πως θα το πάμε μέχρι το τέλος. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε κερδίσει τίποτε, αλλά αυτή η νίκη ήταν η πλέον σημαντική απόδειξη για τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα» είπε αρχικά ο Τζέραρντ και πρόσθεσε:

«Αυτά ήταν τα πιο μακριά 90 λεπτά που έχω παίξει ποτέ και σε κάποιες στιγμές του αγώνα ένιωθα πως ο χρόνος γύριζε προς τα πίσω, αντί να κυλά. Μας απομένουν τέσσερις αγώνες σαν τελικοί Κυπέλλου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για τον αγώνα με τη Νόριτς που παίζει για την επιβίωση της. Οι σημερινές σκηνές ήταν υπέροχες, αλλά πρέπει να πάρουμε το ρεπό μας αύριο (σ.σ τη Δευτέρα) και μετά δουλειά για τον αγώνα με τη Νόριτς».

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάτοικος Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Άλισον για ακόμη μία σεζόν

Έκλεισε τον Πέπι από την Αϊντχόφεν η Φούλαμ!

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ μετά από τρεις μήνες ο Ίσακ

Ανρί για Αρτέτα: «Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά σημασία έχει το πρωτάθλημα»

Βολές Σκόουλς κατά Σλοτ και Λίβερπουλ: «Το Άνφιλντ δεν τρομάζει πια, έχασε την αύρα του»

«Έβαζε μόνο κώνους»: Ο πατέρας Ντάουμαν ξεμπροστιάζει πρώην προπονητή της Άρσεναλ που λέει ότι ανέδειξε τον γιο του!

Επέστρεψε από την κόλαση της Μπρέντφορντ και «τσίμπησε» παλικαρίσιο βαθμό η επτάψυχη Γουλβς!

Κανονικά ο Πέδρο Νέτο στη ρεβάνς της Τσέλσι με την Παρί, δεν τιμωρείται για το περιστατικό με το ball-boy!

Πλήγμα για την Τσέλσι: Εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Τζέιμς με μυϊκό πρόβλημα

Η Τσέλσι δέχθηκε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Premier και ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!