Αποθέωσε τις ικανότητες του 19χρονου Τζουντ Μπέλινγκαμ ο Στίβεν Τζέραρντ!

Μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 όπου η Αγγλία επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας, ο θρύλος της Λίβερπουλ ο οποίος είχε χρέη αναλυτή για το Channel 4, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άσο της Ντόρτμουντ.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Μπέλιγκαμ είναι πολύ πιο προχωρημένος αγωνιστικά από όσο ήταν ο ίδιος στην ηλικία των 19 ετών.

«Λοιπόν, πρώτον, έχει από τα 19 του καλύτερο σώμα. Εγώ δεν είχα ποτέ αυτή τη δύναμη μέχρι τα 22 ή τα 23 μου, αυτός είναι πιο ανεπτυγμένος σωματικά. Έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την μπάλα. Δεν είμαι μετριόφρων. Απλώς είναι πιο μπροστά από εκεί που ήμουν εγώ στην ίδια ηλικία. Είναι σε μια φανταστική θέση και πρέπει να συνεχίσει να παίζει καλά» ήταν τα λόγια του Τζέραρντ.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε και ο Μπέλιγκαμ, που θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν ο 42χρονος προπονητής.

«Τα πράγματα που μπορούσε να κάνει ο Στίβι, ο τρόπος που μπορούσε να κουβαλήσει μια ομάδα, το έχω πει πολλές φορές, παρακολουθώ το παιχνίδι σου. Νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να μάθω. Ο τρόπος που θέλω να είμαι, είναι να κερδίζω ένα ματς και στα δύο άκρα, ως 6, 8 και 10. Θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες και να κάνω λίγο απ' όλα».



Τέλος, ανέφερε και για το όνειρο του που είναι να γίνει αρχηγός της εθνικής Αγγλίας στο μέλλον. «Αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο όνειρο. Είναι η μεγαλύτερη τιμή στην καριέρα σου. Προφανώς υπάρχει μια μακρά σειρά κατάταξης, θα περιμένω τη σειρά μου. Αλλά εν τω μεταξύ το θέμα είναι να πάρω ό,τι μπορώ από αυτούς. Προσπαθώ να μαθαίνω συνεχώς και αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνω».

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube