Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως είχε προειδοποιήσει για τη διαφορά ποιότητας και ταχύτητας των Θεσσαλών. Τόνισε πως ήταν μεν «διαβασμένοι» στο πέντε εναντίον πέντε, όμως δεν υπήρξε ομοιογένεια και ευστοχία στα κρίσιμα σουτ. Στάθηκε στην ανετοιμότητα και στα προβλήματα τραυματισμών και ευχαρίστησε όλους στο σύλλογο της Θεσσαλίας για την υποδοχή.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, στον κόουτς, στο σταφ, στους παίκτες, στους αγαπημένους φιλάθλους που συνάντησα ξανά σήμερα. Το είπα και πριν το ματς, ότι τα Τρίκαλα είναι μία ομάδα που είναι πολύ έτοιμη με ταχύτητες εδώ και καιρό και είναι δύσκολο να τη σταματήσει κανείς και νομίζω ότι, παρόλο που κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια, δεν ήταν δυνατόν να παίξουμε στον ρυθμό των Τρικάλων.

Εμείς ήμασταν πολύ ‘διαβασμένοι’ στο πέντε εναντίον πέντε, σταματήσαμε πολλά επιθετικά συστήματα του αντιπάλου, μπορούσαμε σε κάποια διαστήματα να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, δύο φορές ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι μετά από μεγάλες διαφορές, παίζοντας, βέβαια, με ανορθόδοξα σχήματα, αλλά νομίζω ότι μας έλειψαν δύο μεγάλα πράγματα, η ομοιογένεια μας σε κρίσιμα σημεία, ήταν πολύ δύσκολο να αντέξουμε χωρίς να γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά και το δεύτερο σημαντικό ότι μόλις φτάσαμε το ματς στον πόντο στην τελευταία περίοδο, πήραμε δύο ξεμαρκάριστα σουτ και δεν βάλαμε κανένα για να περάσουμε ένα πόντο μπροστά.

Ήταν ένα κομβικό σημείο, αν περνούσαμε ένα πόντο μπροστά ίσως η ψυχολογία να άλλαζε και να παλεύαμε περισσότερο μέχρι το τέλος. Είναι κρίμα η διαφορά για μας, είναι άδικη με την εικόνα που δείξαμε, αλλά είναι δίκαιη η νίκη των Τρικάλων. Δεν είμαστε έτοιμοι για πολλά πράγματα, τρία παιδιά είναι έξω με τραυματισμούς, αυτή την εβδομάδα ήρθε ο Γιαννακίδης, δεν είχαμε δεύτερη λύση στους πόιντ γκαρντ, παρόλα αυτά παίξαμε με πολλά κοντά σχήματα, αλλά δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις ταχύτητες των Τρικάλων. Μας έλειψε το μεγάλο σουτ, μας έλειψε η ρέντα, έτσι είναι ο αθλητισμός, συγχαρητήρια ξανά στον κόουτς.

Ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ σε όλους για την ανταπόκριση που είδα, για την βράβευση, για το χειροκρότημα του κόσμου, τρία πρωταθλήματα, δύο ανόδους εδώ με δύο διαφορετικές ομάδες, πραγματικά είμαι περήφανος που, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Αθήνα, δύο ομάδες επαρχιακές που υπάρχουν, η Καβάλα και τα Τρίκαλα, θεωρώ πραγματικά ομάδες μου και αισθάνομαι ότι συνέβαλα και εγώ για να υπάρχουν στην Α1».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε