Φορτισμένος αλλά ταυτόχρονα και χαμογελαστός, ο Μάνου Τζινόμπιλι αποχαιρέτησε τα ΜΜΕ με μια συνέντευξη Τύπου.

«Αν και είμαι πολύ σίγουρος για την απόφασή μου, είναι ακόμη δύσκολο και νιώθω περίεργα. Είχα μιλήσει με τη σύζυγό μου, ήξερα τι θα κάνω, αλλά ήμουν πολύ νευρικός πριν ανακοινώσω το αντίο. Μετά από 23 χρόνια καριέρας ήταν δύσκολο να βάλω το τελευταίο καρφί στο φέρετρο», τόνισε ο Αργεντινός άσος.

«Είχα αντιμετωπίσει την περασμένη σεζόν σαν τελευταία μου και όπου πήγαινα ήξερα μέσα μου πως θα ήταν η τελευταία μου φορά. Άφηνα μια πόρτα ανοιχτή, αλλά αυτή η πόρτα όλο κι έκλεινε περισσότερο. Δεν μπορούσα να υποβάλω το σώμα μου στην ίδια ταλαιπωρία ξανά. Θεωρώ πως έκανα μια καλή χρονιά και έδωσα ό,τι είχα. Όταν επέστρεψα εδώ είδα τους άλλους παίκτες να προπονούνται και εγώ απείχα πολύ από την κατάστασή τους. Εκεί το αποφάσισα οριστικά, δεν μπορούσα να ξαναδώ τον εαυτό μου να βγάζει ολόκληρη σεζόν», πρόσθεσε o 41χρονος.

Όσο για τη συζήτηση που είχε με τον Γκρεγκ Πόποβιτς; «Ο κόουτς προσπάθησε να με μεταπείσει, αλλά είδε πως το είχα αποφασίσει και το σεβάστηκε. Κάναμε μια εξαιρετική κουβέντα».

Τέλος, για τα σχέδιά του είπε: «Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν έχω πλάνα για το μέλλον και μου αρέσει. Λατρεύω αυτή την αβεβαιότητα και τη δυνατότητα να κάνω πράγματα που δεν μπορούσα μέχρι τώρα, όπως το να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστρέφει οριστικά κόντρα στους Μπουλς ο Αντετονκούμπο

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς

Χάρντεν και Λόπεζ «καθάρισαν» το Πόρτλαντ – Τρίτη σερί νίκη για τους Κλίπερς

Καταιγιστικοί Σέλτικς με 20 τρίποντα: «30άρης» Μπράουν και άνετο πέρασμα από την Ιντιάνα

Νέα ήττα για τους Μπακς και προβληματισμός χωρίς Αντετοκούνμπο

«Οι Μπακς έχουν επικοινωνήσει με τους Νετς για τον Πόρτερ Τζούνιορ»

Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: « Δεν χάνεις από μια ομάδα τρεις σερί φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να είναι καλύτερη»

Μέγας Γιόκιτς καθάρισε για τους Νάγκετς στην παράταση σε μεγάλο ματς με τους Τίμπεργουλβς!

Άλωσαν το Λος Άντζελες οι Ρόκετς - Ψυχωμένοι οι Γουόριορς, λύγισαν τους Μάβερικς