Για καλή συνολικά εικόνα του Παναθηναϊκού, δεδομένων των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων, στις δύο αναμετρήσεις του κόντρα στη Ντνίπρο έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Αλέξανδρος Τζόλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» και τον Σωτήρη Ταμπάκο, ο άλλοτε διεθνής αμυντικός μέσος των «πράσινων» κατέγραψε και τον σωστό δρόμο που έχει πάρει η ομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας μιας βάσης αλλά και των ποιοτικών κινήσεων σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά καλός, βάσει της περιόδου που βρισκόμαστε, γιατί καμία ομάδα δεν μπορεί να παρουσιάζει το καλύτερο της πρόσωπο. Έκανε δύο καλές εμφανίσεις συνολικά, το πρώτο παιχνίδι του έδωσε την άνεση να διαχειριστεί καλύτερα τη ρεβάνς. Αντιμετώπισε μια πολύ καλή ομάδα, μου άρεσε η Ντνίπρο ειδικά χθες έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο περνάει ο χρόνος οι ομάδες βελτιώνονται, παίκτες προστίθενται στο ρόστερ, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Πάνω κάτω ο Παναθηναϊκός έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και σωστά πράττει η ομάδα. Με την έλευση ποιοτικών παικτών, η εικόνα του θα είναι αυτή που πρέπει. Θέλει ποιότητα, όχι ποσότητα. Ο στόχος ο πρωταρχικός επετεύχθη, οπότε θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι στην ομάδα. Αντιμετωπίζει μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα προχωρήσει βήμα βήμα. Η πίεση έχει φύγει και απέναντι στη Μαρσέιγ θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Ποδόσφαιρο είναι».

Ο Τζιόλης επισήμανε πως τo χθεσινό παιχνίδι της Λεωφόρου είχε, απόλυτα φυσιολογικά, κάποια σκαμπανεβάσματα από πλευράς Παναθηναϊκού ενώ τελείωσε για την ουκρανική ομάδα στην αποβολή του Τάντσικ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι απέναντι στη Μαρσέιγ το «τριφύλλι» θα πρέπει να δείξει καλύτερη αμυντική προσήλωση, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις όποιες ευκαιρίες έχει και να απειλήσει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προβάδισμα πρόκρισης για Λέφσκι Σόφιας, απέφυγε τη ζημιά η Εγνάτια!

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»