Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτάσουν στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη για φέτος αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μετά την επικράτηση απέναντι στη Σαχτέρ. Ο Έλληνας διεθνής μέσος αναφέρθηκε στην επιπλέον δυσκολία της άδειας Τούμπας και έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει Αλκμαάρ.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ψηλή ομάδα και δυνατή. Μπήκαμε νωχελικά στο ματς και έπρεπε να κυνηγήσουμε το σκορ. Παλέψαμε, πιέσαμε ψηλά ρισκάραμε και τελικά πήραμε τη νίκη.

Πάντα είναι δύσκολα να παίζεις χωρίς κόσμο και ειδικά όταν είσαι πίσω στο σκορ, θέλει ψυχικά αποθέματα για να κερδίσεις. Θέλαμε πάρα πολύ την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για φέτος. Πρώτος στόχος μας στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η πρόκριση από τον όμιλο και βλέπουμε. Πάμε Ολλανδία με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στη Αλκμααρ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.