Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στην Ολλανδία, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και με δεδομένο πως ήδη έχει σπαταληθεί πολύτιμος χρόνος, ο ΠΑΟΚ που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση δεν είναι διατεθειμένος να κάνει άλλη υπομονή προκειμένου να περιμένει την απάντηση από τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και πλέον είναι αποφασισμένος να μην περιμένει τον έμπειρο πορτιέρε, μετά και την σημερινή ημέρα.
Έτσι ο ΠΑΟΚ θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον για την απόκτηση τερματοφύλακα, αφού ήδη αυτή η περίπτωση έχει πάει ήδη πίσω και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία.
Θυμίζουμε πως εδώ και κάποιες ώρες οι Γάλλοι γράφουν πως ο Μεξικανός τερματοφύλακας, αρνήθηκε μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μετακομίσει στη Μασσαλία.