Εγκώμια από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για την Εθνική μας ομάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ που διεξάγεται στην Κίνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας μίλησε στην «Sportski zurnal» και χαρακτήρισε τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς ως τον απόλυτο κυρίαρχο του ΝΒΑ επισημαίνοντας ότι η Εθνική μας ομάδα θα είναι αρκετά καλύτερη μαζί του.

«Ήλθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να παρουσιάσουμε τα δεδομένα αναλυτικά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο κι ανταγωνιστικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Πέρα από την ατομική βελτίωση των παικτών, υπάρχουν συγκεκριμένες εθνικές ομάδες που παρουσιάζουν πρόοδο. Αρχίζοντας από την Ελλάδα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον απόλυτο κυρίαρχο στο ΝΒΑ!», ανέφερε και συνέχισε:

«Η Γαλλία και η Λιθουανία είναι ομάδες υψηλής ποιότητας κι εξαιρετικά επικίνδυνες για κάθε αντίπαλο. Σε δεύτερο πλάνο, υπάρχουν η Ρωσία και η Τουρκία. Η Ισπανία είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί. Δείτε τι συμβαίνει, επί παραδείγματι με τους Γκασόλ και Ιμπάκα που συμμετέχουν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Είναι μια εθνική που παρά την απόσυρση του Ναβάρο και την απουσία του τραυματία Πάου Γκασόλ, παρουσιάζει τρομερή συνέπεια», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!