Στην ιστορική για τον Ολυμπιακό νίκη επί της Βέρντερ στη Βρέμη αναφέρθηκαν Τάκης Λεμονής, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Άκης Στολτίδης μέσω της Cosmote TV.

«Ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές που έχω ζήσει στην καριέρα μου», τόνισε -μεταξύ άλλων- ο τότε τεχνικός των Πειραιτών για την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στο Champions League.

«Επιτέλους! Άργησε αρκετά, αλλά ήρθε έστω και αργά. Τώρα, τι… σπάσαμε, τι έγινε, ας μην μπαίνουμε σε αυτήν τη διαδικασία καλύτερα. Νομίζω ότι τα σπάσαμε όλα αυτά μαζί. Είναι ορισμένα παιχνίδια που μένουν για πάντα», είπε ο πρώην αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

«Είναι κάποια ματς που πρέπει να παίξεις και για τη φανέλα. Ήταν ένα από αυτά. Έπρεπε να παίξουμε για τη φανέλα, τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. Έπρεπε να κάνουμε εκτός έδρας νίκη κάποια στιγμή. Δεν έπρεπε αυτό να βαραίνει άλλο τον σύλλογο», σχολίασε ο παλαίμαχος μέσος.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία