Ως μια αρκετά σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει η Φενέρμπαχτσέ για την παρουσία της στα πλέι-οφ χαρακτήρισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τη σημερινή επί του Ολυμπιακού.

«Ήταν ομαδική η νίκη και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή απόψε. Κάναμε κάποια λάθη αμυντικά, αλλά καταφέραμε να τα διορθώσουμε στην συνέχεια. Οι 27 ασίστ μας δείχνουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα ήταν η κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε πολλούς παίκτες που έκαναν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν τις απουσίες, όπως ο Μαχμούτογλου που ήρθε από τον πάγκο και έβγαλε ενέργεια. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτός...», ανέφερε και συνέχισε αναφερόμενος στον Χένρι που αποχώρησε τραυματίας.

«Δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι ο Χένρι, δεν τον έχω ρωτήσει ακόμη. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλός μου. Απόψε έκανε ένα σπουδαίο ματς συνολικά, παρά τα όποια λάθη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγυρισμοί μετά από ακόμη ένα διπλό: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη Βαρκελώνη

EuroLeague: Ο ΠΑΟΚ μαζί με Βαλένθια, Ντουμπάι BC και Παρί, οι πρώτες τέσσερις ομάδες που θα αποκτήσουν franchise

Ιτούδης: «Σεβασμός στον ένα και μοναδικό, Παύλο Γιαννακόπουλο!»

Σάριτς: «Ο Βαλαντσιούνας είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός της λίγκας»

MVP ο Βεζένκοφ στην 6η αγωνιστική της Euroleague

Ο Χουάντσο έμεινε στο Telekom Center μετά το ματς για να κοουτσάρει μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού!

Φρανσίσκο: «Είμαστε έξαλλοι, το κάναμε εύκολο για τη Χάποελ - Θα μάθουμε αυτό που πρέπει από την ήττα»

Μπάντιο: «Αν η ήττα είναι καμπανάκι, χαίρομαι που συνέβη τώρα - Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε 90 πόντους στην έδρα μας»

Μίλερ-ΜάκΙνταϊρ: «Στον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνεις ένα απίστευτο παιχνίδι κάθε φορά - Ακόμα είμαστε στο 60%»

Μπατίστ: «Υπήρχαν αρκετά θέματα, κυρίως στην άμυνα» - Τι είπε για την επιστροφή Σλούκα και Ναν