Αγωνίστηκε στη Βαλένθια από το 1997 μέχρι το 2003, φορώντας τη φανέλα της σε περισσότερα από 150 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο άμεσο μέλλον ο Μίροσλαβ Τζούκιτς ενδέχεται να επιστρέψει στις «νυχτερίδες» ως προπονητής, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων, αυτός είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έχει συμφωνήσει για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Βαλένθια και μετά το πέρας της φετινής χρονιάς και όσο αυτό δεν συμβαίνει, τόσο θα φουντώνουν οι φήμες περί αποχώρησής του. Από τα ονόματα που έχουν ακουστεί πιο έντονα, αυτό του Τζούκιτς φέρεται να είναι το πιο πιθανό, σύμφωνα με τη «Marca».

Απομένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά για τις «νυχτερίδες» και ποια θα είναι η απόφαση του Βαλβέρδε σχετικά με το μέλλον του. Αν αυτό είναι μακριά από τη Βαλένθια, τότε ο Τζούκιτς αναμένεται να αφήσει τη Βαγιαδολίδ και να αναλάβει την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 6 χρόνια.

Κώστας Κουκάρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καλά νέα στην Μπαρτσελόνα για Ραφίνια: Δεν έχει κάτι σοβαρό, προλαβαίνει τη Χετάφε

Εκνευρισμός και… έρευνα της Μπαρτσελόνα για τους τραυματισμούς Ραφίνια με Βραζιλία

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!