Η κόρη του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και του διάσημου πρώην μοντέλου Κάρλα Μπρούνι γεννήθηκε το 2011 και λίγες ώρες αργότερα είχαν δημιουργηθεί για εκείνη σελίδα στη Wikipedia, δεκάδες σελίδες στο Facebook αλλά και λογαριασμός στο Twitter. Το νεογέννητο είχε κάνει εκατομμύρια κλικ στη Google.

Νικολά Σαρκοζί και Κάρλα Μπρούνι δεν παρουσίασαν σχεδόν ποτέ το παιδί τους δημόσια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιά είναι τα χαρακτηριστικά της Τζούλιας Σαρκοζί και κανείς δεν γνωρίζει τι κάνει και πως μεγαλώνει.
Η μόνη φορά που η Τζούλια εμφανίστηκε δημόσια ήταν κρυμμένη πίσω από ένα τεράστιο καπέλο, με γυαλιά και μπρατσάκια, στην θάλασσα με τους γονείς της και τον αδελφό της.





4 χρόνια μετά τη γέννησή της, η Κάρλα Μπρούνι άρχισε να σπάει το μυστήριο και ανέβασε την περασμένη εβδομάδα στο Instagram την κόρη της πλάτη στο φακό, με εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από ένα σχόλιο της Κάρλα: « L'amore della mia vita - Beyond cuteness - Blonds are more fun - Grace de l'enfance » ( «Ο έρωτας της ζωής μου -Οι ξανθιές είναι πιο fun -Ζήτω η παιδικότητα»). Το παιδί που δεν είχε ποτέ εμφανιστεί ξανά φαίνεται ξαπλωμένο με γαλάζιο μαγιό σε μια ξαπλώστρα στην Κορσική (όπου το ζευγάρι διαθέτει πύργο) και απλώνοντας τα ξανθά, εντυπωσιακά της μαλλιά ως τον φωτογραφικό φακό.



Για την Τζούλια Σαρκοζί τίποτα δεν είναι γνωστό. Οταν το 2011, ο Μπαράκ Ομπάμα είχε συναντήσει τον τότε πρόεδρο Σαρκοζί στις Κάννες τον είχε συγχαρεί για την γέννηση της κόρης του και του είπε, με το αμίμητο χιούμορ του: «Είμαι ήσυχος τώρα, η Τζούλια κληρονόμησε την ομορφιά της μητέρας της».

Κάποια ημέρα, εικάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ίσως έρθει η σειρά της να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, ανάμεσα στους διάσημους γονείς της, ντυμένη με ένα φόρεμα που θα ξεπουλήσει σε λίγα λεπτά. Θα γίνει θέμα στα fashion περιοδικά και θα ακολουθήσει σούσουρο. Εξάλλου, η ακροδεξιά ηγέτης Μαρίν Λεπέν είχε ήδη δηλώσει όταν γεννήθηκε το παιδάκι, είχε δηλώσει με κακία ότι «θα ήταν πιο φυσικό να δίνει κάποιος γονέας ένα γαλλικό όνομα στο παιδί του».
Σήμερα, η Κάρλα Μπρούνι ανέβασε δύο νέες φωτό της ξανθιάς Τζούλια και όλοι περιμένουν να γνωρίσουν επιτέλους το πρόσωπό της.





Και οι τρεις αποκαλύψεις της Τζούλια Σαρκοζί πάντα από πλάτη, όπως επέλεξε η μητέρα της:



Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας- Η συνάντηση με μυστηριώδη άνδρα

Κτηνωδία στο Αγρίνιο: Γάτες και σκύλοι ζούσαν κλειδαμπαρωμένα χωρίς τροφή και νερό σε σπίτι

Η Paramount μηνύει τη Warner Bros για λεπτομέρειες γύρω από τη συμφωνία με το Netflix

«Είναι το μέλλον»: Η Σουηδία φτιάχνει στρατό από drones αξίας 370 εκατ. ευρώ

58χρονος παρέσυρε αστυνομικό στο Κιλκίς επειδή του έκοβε κλήση

Οπαδικό επεισόδιο βλέπουν οι Αρχές πίσω από τους πυροβολισμούς στον Άγιο Δημήτριο - Οργανωμένος της ΑΕΚ στο στόχαστρο!

Κακοποίηση παιδιών στο Ηράκλειο: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος πατέρας, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες

Δεν προσέρχονται οι αγρότες στον αυριανό διάλογο με τον Μητσοτάκη - Τι έχει συμβεί

Χατζηδάκης: Aδιανόητο να μην προσέλθουν στο διάλογο ορισμένοι αγροτοσυνδικαλιστές

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου