Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τόνισε πως στα δύο πρώτα σετ του δεύτερου τελικού της Volley League, ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού, όμως ανέβασαν την απόδοσή τους στην επίθεση στη συνέχεια, ενώ στάθηκε στο ωραίο βόλεϊ αμφοτέρων των αντιπάλων που ανεβάζει το επίπεδο.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε. Στα πρώτα δύο σετ, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος. Δεν κάναμε πολλά λάθη, όσα ίσως θα περίμενε κανείς με βάση το 0-2, απλά δεν καταφέραμε να παίξουμε το βόλεϊ που ξέραμε.

Στη συνέχεια, ηρεμήσαμε, ανεβάσαμε ένα επίπεδο την επίθεσή μας κι, έτσι, φτάσαμε στην ανατροπή και τη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, με πολύ ωραίο βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, με λίγα λάθη και αυτό βοηθάει γενικά το επίπεδο του βόλεϊ στη χώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκουλικάρης: «Υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο, πίστεψα στην ανατροπή»

Καρέλια: «Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή»

Οτσάλ: «Αξίζαμε το τρόπαιο - Είμαι πολύ συγκινημένος, ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Ιστορική κατάκτηση Πανιωνίου, «έπιασε» τέσσερις ομάδες

Ιστορικός Πανιώνιος, λύγισε τον Α.Ο. Θήρας και σήκωσε το Κύπελλο για πρώτη φορά!

Νίκησε «καθαρά» τον Πήγασο και επιστρέφει στη Volley League μετά από 21 χρόνια το Ρέθυμνο!

ΑΟ Θήρας-Πανιώνιος: Ώρα κούπας στη Χαλκίδα για το βόλεϊ Γυναικών!

Οι προτάσεις του ΠΑΣΑΠΠ προς τους φορείς για τη βιωσιμότητα του βόλεϊ ανδρών στην Ελλάδα

Οτσάλ: «Περιορίσαμε τα λάθη μας από το δεύτερο σετ κι έπειτα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Κοβάσεβιτς: «Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε ολοκληρωτικά μέσα στο γήπεδο»