Λάμψη και ενδιαφέρον σε ένα ματς που ειδάλλως θα περνούσε απαρατήρητο έδωσε ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός φορ, που μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τελεί υπό τιμωρία από τη FIFA και δεν μπορεί να αγωνιστεί με την Μπαρτσελόνα, έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» στο φιλικό απέναντι στην ομάδα U19 της Ινδονησίας κι έδειξε τα… δόντια του.

Ο Σουάρες πέτυχε δύο από τα έξι γκολ (6-0) της ομάδας του, το πρώτο με όμορφο πλασέ στην κίνηση και το δεύτερο με ντρίμπλα και δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Ο Λουίς Ενρίκε σίγουρα ικανοποιήθηκε βλέποντας το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα της ομάδας του να παίζει σε όλο το ματς και να είναι σε καλή κατάσταση εν όψει της επιστροφής του, όπως όλα δείχνουν στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον επόμενο μήνα.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Τόμας Βερμάελεν, που τώρα επιστρέφει από μυϊκό τραυματισμό κι ακόμη δεν έχει ντεμπουτάρει με την «Μπάρτσα». Ο Βέλγος αμυντικός έπαιξε για μια ώρα και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιγκρίνσκι:«Αμφέβαλλα για κάθε μου βήμα με τον Γκουαρδιόλα - Σε σχέση με τις προπονήσεις, ο Μέσι στα ματς κάνει το 40%»

Κρούση από την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γκουεΐ της Κρίσταλ Πάλας

Υποψήφιος επενδυτής της Σεβίλλης ο Σέρχιο Ράμος

Συναγερμός στη Ρεάλ: Έξω για τρεις εβδομάδες ο Εμπαπέ - Χάνει το Σούπερ Καπ

Ατλέτικο Μαδρίτης- Πέθανε ο μακροβιότερος αρχηγός της, Ενρίκε Κολάρ, στα 91 του

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα ο Αραούχο - Το πρώτο βήμα μετά τη μάχη για την ψυχική του υγεία!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στο κόλπο για Σλότερμπεκ – Στα 70 εκατ. ευρώ οι απαιτήσεις της Ντόρτμουντ

Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν θέλω να συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, θέλω να χτίσω τη δική μου πορεία»

Νικητής στα Globe Soccer Awards για τον παίκτη του 2025 στη La Liga ο Ραφίνια - Σάρωσε τα βραβεία η Μπαρτσελόνα!

Ονειρεύεται Βιτίνια αν αποχωρήσει ο Βινίσιους η Ρεάλ Μαδρίτης