Για τη φιλική ήττα του Άρη από την ΤΣΣΚΑ 1948 παραχώρησε δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρίνων» Νέβεν Τζούρασεκ.

Μεταξύ άλλων, επικεντρώθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει στο σκοράρισμα, σημειώνοντας πως οι Βούλγαροι πέτυχαν δύο γκολ με δύο φάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είχαμε και καλές αλλά και κακές στιγμές στο παιχνίδι. Είχαμε 4-5 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αν βάζαμε ένα γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες μπροστά μας οπότε συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε».

Για τα σημεία που χρίζουν βελτίωσης: «Να δουλέψουμε πάνω στο γκολ, ο αντίπαλος έκανε δύο γκολ με δύο ευκαιρίες, εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ. Είμαστε σε προετοιμασία, έχουμε δύο βδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει ποιότητα στην ομάδα: «Φυσικά και το πιστεύω, προπονούμαι 3-4 ημέρες με την ομάδα, έχω διαπιστώσει πως έχουμε την ποιότητα για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: Άρης