Για φαντάσματα του παρελθόντος, που καθοδηγούν την αντιπολίτευση, για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, έκανε λόγο ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε προσπάθεια του Μανόλη Κονταρού να επηρεάσει τις Ενώσεις της Κρήτης υπέρ της παράταξης Ελευθεριάδη και τόνισε πως αν η συγκεκριμένη παράταξη έχει την ίδια φιλοσοφία η ΕΠΣΗ δεν θα ψηφίσει κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:
Για την ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Η θέση της Ένωσης είναι σαφέστατη. Μιλάει για μια αντιπολίτευση, η οποία αποδεδειγμένα, και εξαιρουμένου του επικεφαλής της, του κ. Γραμμένου, καθοδηγείται από ανθρώπους που είναι φαντάσματα του παρελθόντος. Από ανθρώπους που το παρελθόν τους δεν συνάδει με αυτό που εμείς οραματιζόμαστε για παλεύουμε. Δεν μπορώ να είμαι σε μια παράταξη που αποδεδειγμένα ελέγχεται από φαντάσματα του παρελθόντος, όπως είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος».

Για το αν στηρίζει την παράταξη Ελευθεριάδη: «Δεν γνωρίζω τον κ. Ελευθεριάδη, ούτε ποιους θα έχει συνεργάτες. Αν έχει την ίδια φιλοσοφία και πλάνα με όλα αυτά που έφεραν το ποδόσφαιρο στον πάτο, εννοείται πως η ΕΠΣ Ηρακλείο δεν θα ψηφίσει μια τέτοια φιλοσοφία».

Για τα σημερινά δημοσιεύματα περί ενεργού ανάμειξης του Μανώλη Κονταρού, προκειμένου να επηρεάσει τις ενώσεις της Κρήτης, υπέρ της παράταξης Ελευθεριάδη: «Δεν είμαι κατάσκοπος. Είναι φίλος μου, όπως φίλος μου είναι ο κουμπάρος μου ο Μάκης Γκαγκάτσης. Δεν ξέρω αν το κάνει αυτό ο Κονταρός. Αυτό συμβαίνει και θα συνεχίσει δυστυχώς να συμβαίνει, να αλλάζουν βαλίτσες. Και δεν εννοώ τις βαλίτσες του Κονταρού. Όσο θα συνεχίζουν 55 άνθρωποι να εκλέγουν τη διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι ευάλωτο το σύστημα δυστυχώς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να πάμε σε μια συναίνεση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα