Σίγουρα η 11άδα της εθνικής Σουηδίας στο Euro 2016 ξεκινάει από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που αποτελεί τον ηγέτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Από εκεί και πέρα ο Ζλάταν, επιλέγει για παρτενέρ του στην επίθεση τον Μάρκους Μπεργκ τον οποίο ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο «Ίμπρα» έσταξε μέλι για τον Μπεργκ, τονίζοντας πως τον θέλει για ταίρι του στην κορυφή της επίθεσης της Σουηδίας.

«Νομίζω ότι ο Μάρκους έχει φτάσει το 100% της ποιότητάς του. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να δώσει το μέγιστο στην ομάδα. Ο Γκουιντέτι δεν είναι ακόμα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μάθει να μην χαραμίζει άσκοπα ενέργεια. Ο Μπεργκ είναι ένας κλασικός σκόρερ. Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή. Έκανε πολύ καλή σεζόν στην Ελλάδα και ελπίζω να τα πάμε καλά» δήλωσε ο Ιμπραΐμοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Σάντσες, μέρος του προγράμματος ο Πελίστρι

Επίσημη η επιστροφή του Ισέκα στον ΟΦΗ!

Τσακίρης: «Σε σούπερ κατάσταση η ΑΕΚ, εξελίσσει το πρότζεκτ του ο Νίκολιτς - Απελευθερωμένος στα δεξιά ο Λιούμπιτσιτς»

Νικολακόπουλος: «Ο διαιτητής στο Χαριλάου δεν έπαιζε υπέρ του Άρη, αλλά εις βάρος του Ολυμπιακού, και ο νοών νοείτω…»

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Άρης

Αθανασίου: «Φορ που κάνει την διαφορά ο Ντέσερς, ανεπίτρεπτη η πνευματική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο»

«Η Ναντ διαπραγματεύεται με τον Καμπελά ενόψει Ιανουαρίου»

Στη Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης - Από Τρίτη προπονείται με τον ΠΑΟΚ

Κετσετζόγλου: «Όλο και καλύτερη η ΑΕΚ-Αν κάνει 4 μεταγραφές, τουλάχιστον οι 2 μπορεί να γίνουν γρήγορα»

Σταματέλος: «Και πολύ άργησαν να μιλήσουν στον Ολυμπιακό - Κάποιοι παίκτες δεν έπρεπε να ξεκινήσουν»