Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κάνει όλο τον κόσμο να… παραμιλάει με αυτά που κάνει στα παρκέ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπακς.

Γι’ αυτό, αναπόφευκτα συγκεντρώνει πολλά σχόλια και τα περισσότερα είναι άκρως εγκωμιαστικά. Όταν, όμως, είναι βαρύ το όνομα που τα κάνει, τότε αυτά αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Ο Κόμπι Μπράιαντ, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει τους Ευρωπαίους που αγωνίζονται στον «μαγικό κόσμο» και ένας από αυτούς που ξεχωρίζει ο παλαίμαχος αστέρας των Λέικερς, είναι ο «Greek Freak», του οποίου του το ταβάνι είναι ο… ουρανός, όπως είπε! Εκτός από τον Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος Κόμπι αναφέρθηκε ακόμη στους Ρούντι Γκομπέρ και Ντένις Σρέντερ.

«Ο Γιάννης είναι ένα ξεχωριστό είδος ταλέντου, όχι μόνο επιθετικά, αλλά και αμυντικά. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Επίσης, έχει έναν σπάνιο συνδυασμό, καθώς δεν είναι μόνο ένα φυσικό ταλέντο, το οποίο έχει ικανότητες, αλλά διαθέτει αποφασιστικότητα και θέληση και παράλληλα δουλεύει πολύ. Γι’ αυτό, πιστεύω ότι ο ουρανός είναι το ταβάνι του!», ήταν τα λόγια του τεράστιου «Black Mamba».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube