Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο σουηδικός Τύπος τον προσέγγισε με αφορμή τον αποψινό αγώνα με τη Μάλμε κι ο πρώην διεθνής αμυντικός ύμνησε τους «ερυθρόλευκους».

«Σε ομάδες σαν τον Ολυμπιακό καταλαβαίνει κανείς τι πάει να πει επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απαιτείται από σένα να είσαι συγκεντρωμένος, να είσαι πάντα έτοιμος πνευματικά και σωματικά, για να αποδώσει και αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά το ποδόσφαιρο από όλες τις πλευρές του, από την τακτική μέχρι το πώς πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου. Δίνουν σε όλα μεγάλη βαρύτητα και το ποδόσφαιρο μοιάζει περισσότερο με επάγγελμα», δήλωσε.

«Εξελίχθηκα πολύ σαν ποδοσφαιριστής παίζοντας στη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια μου σαν αμυντικός. Σε τέτοιες ομάδες μαθαίνεις να παίζεις καλά στο γήπεδο, αλλά και υπό μεγάλη πίεση. Στον Ολυμπιακό συνηθίζεις να παίζεις πάντα υπό πίεση», πρόσθεσε και κατέληξε: «Βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την πειθαρχία και πόσο ακριβείς είναι μέσα στο γήπεδο. Έχουν μία απίστευτα καθαρή σκέψη για τη φιλοσοφία και το πλάνο του παιχνιδιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς