Προς… ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Ίαν Βουγιούκα στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportando.com», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «παγώσει» και οι λόγοι είναι οικονομικοί.

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Γαλατασαράι, φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από την πρόταση της «Ένωσης», με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη διαφορά ακόμα.

Ο Βουγιούκας μετακόμισε το φετινό καλοκαίρι στην τουρκική ομάδα, όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου στο εγχώριο πρωτάθλημα λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων, έχοντας 2,4 πόντους και 1,9 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»

«Πάμε να τα πάρουμε όλα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ»: Οργανωμένοι του Παναθηναϊκού τα είπαν με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο!

«Διαγωνισμός τριπόντου» με Γιαννακόπουλο και Αλβέρτη - Οικονομική στήριξη στην ομάδα ΑμεΑ και το «Περπατώ»!

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Άρη από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία

Ιστορική κοινή παρουσία: Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί στην προεδρική σουίτα του Telekom Center

Βράβευσε τον Όσμαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR - Αποθέωση στο Telekom Center για τον Τούρκο

Η μοναδική αποθέωση των φίλων του Παναθηναϊκού κατά την είσοδο του Ομπράντοβιτς στο Telekom Center Athens!

Συγκίνηση στο ΟΑΚΑ: Ο Ομπράντοβιτς αγκάλιασε δακρυσμένος τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου - Τα λουλούδια στη θέση του Παύλου

Ερτέλ: «Σκέφτηκα να παίξω στην ΑΕΚ μετά τον χαμένο τελικό στο BCL - Ενθουσιάστηκα όταν άκουσα Μαζωνάκη»!

TAGS: A.E.K.