Στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να καταφέρει να πάρει τον επιτελικό χαφ που ήθελε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ στάθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει υποστεί μία ήττα στο τέλος των μεταγραφών ο ΠΑΟΚ. Εκείνος το προανήγγειλε, εκείνος μίλησε για την ανάγκη απόκτησης ενός μεσοεπιθετικού. Το θέμα του Τζιοβίνκο ήταν ανοικτό για μήνες», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Και αυτή η γεύση μπορεί να μείνει για καιρό, επειδή είχε δημιουργηθεί η προσδοκία και τελικά δεν προέκυψε αποτέλεσμα. Παραμένει, βέβαια, ελεύθερος ο Τζιοβίνκο, όπως και άλλοι παίκτες. Ήθελε έναν παίκτη, αλλά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει. Ένα από τα ερωτηματικά που υπάρχουν στη θερινή μεταγραφική περίοδο, είναι αφού ο ΠΑΟΚ είχε τόσα πολλά έσοδα δεν ξόδεψε ένα ποσοστό των χρημάτων για μεταγραφές. Αυτό το γιατί είναι το πιο βασικό ερώτημα. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να απαντήσει», πρόσθεσε.

«Σημαντική παράμετρος για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή αποτελεί η διορία για τη δήλωση της λίστας στην UEFA», κατέληξε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.