Μέσα στη «μέθη» από τα πλάνα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, υπάρχουν και προβλήματα στην επικαιρότητα της ομάδας. Όχι όμως τέτοια που να πονοκεφαλιάζουν τον Τραϊανό Δέλλα, μιας και η «Ένωση» έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα στον έκτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Σταύρος Πεταυράκης, μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ που έχει απομείνει μετά την επέμβαση σε κοιλιακούς/προσαγωγούς που έκανε ο Τάσος Τσουμάγκας, δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα λόγω μιας ενόχλησης στον αριστερό πλατύ ραχιαίο. Ο Μιχάλης Παυλής ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ορέστης Παληαρούτας έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω μιας ενόχλησης στους κοιλιακούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 15:00 και θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο, ενώ από τη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό την επόμενη Κυριακή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση

TAGS: A.E.K.