Από την Πέμπτη το βράδυ είχε γνωστοποιηθεί πως ο «εκλεκτός» του Βίλιαν Βλουτ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Νίκης Βόλου, Κες Λούικς τα είχε βρει σε όλα με τους «μπλε».

Σήμερα (1/8) ο 28χρονος Ολλανδός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Πάτση υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια δύο χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Ολλανδού ποδοσφαιριστή Kees Luijckx (11/2/1986), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια».

Να θυμίσουμε πως ο Λούικς έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, έχει γεμάτες σεζόν και προέρχεται απ’ την περσινή στη Ρόντα, όπου μέτρησε 28 συμμετοχές με 2 γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»